Mold

Mold

Box Culvert Mold

Culvert Box Box

Concrete Drainage Mould

Konkrit Saliran M beton

Concrete Man Hole Mould

Konkrit Man Lubang Konkrit

Concrete Well Mould

Mould Well Concrete

Concrete Block Making Machine Mold

Muncul Mesin konkrit Mbangun

Concrete Brick Making Machine  Mould

Mbangun Mesin Nggawe Konkrit

External mould 1

Cithakan njaba

External mould

Cithakan njaba

Pavement brick mould

Cithakan bata trotoar

Pavement brick

Batu bata

S brick mould

S jamur bata

Standard brick mould

Cithakan bata standar

20140520040613461

Cithakan bata trotoar

Pavement brick

Batu bata

S brick mould

S jamur bata

Straw brick mould

Straw bata cetakan

Kita duwe sub-pabrik ngasilake cetakan khusus miturut syarat sing beda. Kita duwe set lengkap mesin pangolahan lan teknologi R&D mandhiri, kanggo ngganti perawatan panas carburized lan teknologi nglereni benang, diimpor bagian CNC ing tengah supaya njamin lumahing lan dimensi akurat.

Cetakan kasebut bisa cocog karo mesin pemblokiran Shifeng kanthi apik lan ngatur kabeh jinis cetakan berkualitas tinggi kanggo produk beton, kayata blok beton, watu paving, blok kothong, bata padat, watu bunder lan sawetara ukuran khusus lan bentuk blok / bata .

Watak:

1) Nganggo bahan paling dhuwur HRC58-63, varian cilik lan kemampuan nyandhang banget.

2) presisi yaiku level micron lan cetakan minangka generality;

3) umur urip bisa luwih saka 80.000 kaping.

4) Minangka Aksesoris, jamur kasebut cocog kanggo macem-macem jinis mesin nggawe bata lan bisa disesuaikan

5) pemanasan carburized nggawe jamur luwih dawa.